Vi tilbyder

Rådgivning Skat Økonomi
Årsrapporter
Administration og bogholderi
Budgetter
Selskabsomdannelse
Iværksætterservice

Selskabsomdannelse

Selskabsomdannelse omfatter både omdannelse fra personlig virksomhed til selskab og omlægning fra den ene selskabsform til den anden.

Hvis du har startet din virksomheden som en personlig virksomhed kan ændringer i virksomhedens forretningsmæssige risici eller skattemæssige forhold være medvirkende til, at det kan være en fordel at omdanne den personlige virksomhed til et selskab. Det kan også være at der er baggrund for at etablere et holdingselskab, der ejer det driftsselskab du driver din virksomhed i.

Du kan også have startet din virksomhed i et iværksætterselskab (IVS), og senere have baggrund for at omdanne til et anpartsselskab (ApS) eller til et aktieselskab (A/S).

Andre årsager til selskabsomdannelser kan være generationsskifte, køb eller salg af virksomhed, skattemæssige forhold, virksomhedssammenlægninger eller opsplitninger m.m.

Vi tilbyder​

Rådgivning skat økonomi​​

Som din virksomheds kernerådgiver kan vi være sparringpartner for dig i mange spørgsmål, lige fra de daglige kortsigtede beslutninger til de langsigtede strategiske beslutninger.

Årsrapporter

Årsrapporten er lovpligtig hvis du driver din virksomhed i selskabs-form, og ydermere er den et led i din virksomheds ansigt udadtil, der giver dine samarbejds-partnere information om din virksomhed.

Administration og bogholderi

Administrationen i din virksomhed er et vigtigt dagligt forretningsområde.
Vi tilbyder administrative kompetencer, hvor vi udfører alle opgaverne, eller et samarbejde, hvor vi deler opgaverne imellem os

Budgetter​​

Vi kan være sparringpartner for dig i mange spørgsmål, lige fra de daglige kortsigtede beslutninger til de langsigtede strategiske beslutninger.

Selskabs-omdannelse

Selskabsomdannelse omfatter både omdannelse fra personlig virksomhed til selskab og omlægning fra den ene selskabsform til den anden.

​Iværksætter-service

Hvis du overvejer at starte egen virksomhed eller hvis du har besluttet dig for at starte virksomhed kan vi hjælpe dig med at komme bedst muligt fra start.

Scroll to Top