Vi tilbyder

Rådgivning Skat Økonomi
Årsrapporter
Administration og bogholderi
Budgetter
Selskabsomdannelse
Iværksætterservice

Rådgivning skat økonomi

Vi rådgiver og hjælper dig med at møde lovkravene til din virksomhed og privatøkonomi på en sikker og økonomisk måde.Vi kan hjælpe med den løbende administration og enkeltsager som generationsskifte, selskabsomdannelse, overtagelse eller salg af virksomhed, finansiering m.m.

Skat og skattebetaling påvirker i høj grad din virksomheds og medarbejderes hverdag. De fleste er optaget af ikke at betale for meget i skat, og det er derfor vigtigt at den skattepligtige indkomst opgøres korrekt. En effektiv skatterådgivning skal endvidere omfatte en planlægning, der både på kort og lang sigt fører til skattebetalinger der passer til virksomhedens pengestrøm og indtjening.

Vi tilbyder​

Rådgivning skat økonomi​​

Som din virksomheds kernerådgiver kan vi være sparringpartner for dig i mange spørgsmål, lige fra de daglige kortsigtede beslutninger til de langsigtede strategiske beslutninger.

Årsrapporter

Årsrapporten er lovpligtig hvis du driver din virksomhed i selskabs-form, og ydermere er den et led i din virksomheds ansigt udadtil, der giver dine samarbejds-partnere information om din virksomhed.

Administration og bogholderi

Administrationen i din virksomhed er et vigtigt dagligt forretningsområde.
Vi tilbyder administrative kompetencer, hvor vi udfører alle opgaverne, eller et samarbejde, hvor vi deler opgaverne imellem os

Budgetter​​

Vi kan være sparringpartner for dig i mange spørgsmål, lige fra de daglige kortsigtede beslutninger til de langsigtede strategiske beslutninger.

Selskabs-omdannelse

Selskabsomdannelse omfatter både omdannelse fra personlig virksomhed til selskab og omlægning fra den ene selskabsform til den anden.

​Iværksætter-service

Hvis du overvejer at starte egen virksomhed eller hvis du har besluttet dig for at starte virksomhed kan vi hjælpe dig med at komme bedst muligt fra start.

Scroll to Top