Om os​

Vi er et godkendt revisionsanpartsselskab

Vi er et mindre revisionsfirma, der primært hjælper små og mellemstore virksomheder med regnskab og økonomi. Vi bor centralt imellem København og Køge.
Vore kunder er hovedsageligt virksomheder i København og på Sjælland inden for engros- og detailhandel, IT og servicevirksomheder og håndværk.

Godkendt revisionsanpartsselskab
Mere end 30 års erfaring inden for virksomhedsrådgivning, skat, revision og regnskab
Specialiseret i små og mellemstore virksomheder

Vi tilbyder​

Rådgivning skat økonomi​​

Som din virksomheds kernerådgiver kan vi være sparringpartner for dig i mange spørgsmål, lige fra de daglige kortsigtede beslutninger til de langsigtede strategiske beslutninger.

Årsrapporter

Årsrapporten er lovpligtig hvis du driver din virksomhed i selskabs-form, og ydermere er den et led i din virksomheds ansigt udadtil, der giver dine samarbejds-partnere information om din virksomhed.

Administration og bogholderi

Administrationen i din virksomhed er et vigtigt dagligt forretningsområde.
Vi tilbyder administrative kompetencer, hvor vi udfører alle opgaverne, eller et samarbejde, hvor vi deler opgaverne imellem os

Budgetter​​

Vi kan være sparringpartner for dig i mange spørgsmål, lige fra de daglige kortsigtede beslutninger til de langsigtede strategiske beslutninger.

Selskabs-omdannelse

Selskabsomdannelse omfatter både omdannelse fra personlig virksomhed til selskab og omlægning fra den ene selskabsform til den anden.

​Iværksætter-service

Hvis du overvejer at starte egen virksomhed eller hvis du har besluttet dig for at starte virksomhed kan vi hjælpe dig
med at komme bedst muligt fra start.

Scroll to Top