Vi tilbyder

Rådgivning Skat Økonomi
Årsrapporter
Administration og bogholderi
Budgetter
Selskabsomdannelse
Iværksætterservice

Budgetter

Vi kan hjælpe dig med at udarbejde budgetter. Budgetter skal give dig et overblik hvordan dine planer kan realiseres og hvilke forudsætninger der skal til. Det handler om at din virksomhed skal give et tilfredsstillende økonomisk resultat.

Budgetter er også et redskab i kommunikationen mellem virksomheden og dens finansieringskilder, især bankerne. Hvis du har brug for en kredit i en bank, vil banken forvente, at du kan redegøre for dine planer og forventninger blandt andet ved hjælp af budgetter.

Vi sørger for at budgettet er tilpasset det formål det skal opfylde, det kan være du har brug for et etableringsbudget, driftsbudget, likviditetsbudget, privatbudget eller balancebudget. Vi ordner det i samarbejde med dig.

Vi tilbyder​

Rådgivning skat økonomi​​

Som din virksomheds kernerådgiver kan vi være sparringpartner for dig i mange spørgsmål, lige fra de daglige kortsigtede beslutninger til de langsigtede strategiske beslutninger.

Årsrapporter

Årsrapporten er lovpligtig hvis du driver din virksomhed i selskabs-form, og ydermere er den et led i din virksomheds ansigt udadtil, der giver dine samarbejds-partnere information om din virksomhed.

Administration og bogholderi

Administrationen i din virksomhed er et vigtigt dagligt forretningsområde.
Vi tilbyder administrative kompetencer, hvor vi udfører alle opgaverne, eller et samarbejde, hvor vi deler opgaverne imellem os

Budgetter​​

Vi kan være sparringpartner for dig i mange spørgsmål, lige fra de daglige kortsigtede beslutninger til de langsigtede strategiske beslutninger.

Selskabs-omdannelse

Selskabsomdannelse omfatter både omdannelse fra personlig virksomhed til selskab og omlægning fra den ene selskabsform til den anden.

​Iværksætter-service

Hvis du overvejer at starte egen virksomhed eller hvis du har besluttet dig for at starte virksomhed kan vi hjælpe dig med at komme bedst muligt fra start.

Scroll to Top