Vi tilbyder

Rådgivning Skat Økonomi
Årsrapporter
Administration og bogholderi
Budgetter
Selskabsomdannelse
Iværksætterservice

Administration og bogholderi

Administrationen i din virksomhed er et vigtigt dagligt forretningsområde. En sikker og effektiv administration er grundlaget for at du kan passe din virksomheds kerneområder og opnå vækst uden at miste overblikket. De tørre tal skal være i orden. Det gælder både du træffer beslutninger om nye tiltag i virksomheden, og når de danner grundlag for dit årlige regnskab og for afregning af moms og skatter til det offentlige.   De typiske ”daglige” opgaver i administrationen er:

• Fakturering til kunder
• Bogføring af fakturaer til kunder
• Betaling af regninger m.m.
• Bogføring af regninger m.m.
• Udbetaling og angivelse af løn
• Opfølgning og rykning af tilgodehavender hos kunder
• Opgørelse og angivelse af momstilsvar 

Vi kan tilbyde din virksomhed administrative kompetencer, hvor vi udfører alle opgaverne, eller et samarbejde, hvor vi deler opgaverne imellem os. Vi starter med at aftale hvordan opgaverne fordeles, efter en overvejelse om hvem der udfører arbejdet bedst og billigst.   For eksempel kan du varetage fakturering til kunder og betaling af regninger, medens vi tager os af bogføringen og rykning af kunder, lønudbetaling, bogføring af betalte regninger og opgørelse af momstilsvaret.

Vi tilbyder​

Rådgivning skat økonomi​​

Som din virksomheds kernerådgiver kan vi være sparringpartner for dig i mange spørgsmål, lige fra de daglige kortsigtede beslutninger til de langsigtede strategiske beslutninger.

Årsrapporter

Årsrapporten er lovpligtig hvis du driver din virksomhed i selskabs-form, og ydermere er den et led i din virksomheds ansigt udadtil, der giver dine samarbejds-partnere information om din virksomhed.

Administration og bogholderi

Administrationen i din virksomhed er et vigtigt dagligt forretningsområde.
Vi tilbyder administrative kompetencer, hvor vi udfører alle opgaverne, eller et samarbejde, hvor vi deler opgaverne imellem os

Budgetter​​

Vi kan være sparringpartner for dig i mange spørgsmål, lige fra de daglige kortsigtede beslutninger til de langsigtede strategiske beslutninger.

Selskabs-omdannelse

Selskabsomdannelse omfatter både omdannelse fra personlig virksomhed til selskab og omlægning fra den ene selskabsform til den anden.

​Iværksætter-service

Hvis du overvejer at starte egen virksomhed eller hvis du har besluttet dig for at starte virksomhed kan vi hjælpe dig med at komme bedst muligt fra start.

Scroll to Top